Slider Slider Slider Slider Slider Slider Slider Slider Slider Slider

parteneri media

Parteneri Media Principali:

Parteneri media - reviste & ziare:

Parteneri media - online:

Parteneri Media, TV & Radio:

 

Salonul Național de Vinuri al României VINTEST 2012 reprezintă un loc excelent pentru a prezenta compania unui public divers și numeros, fiind singurul eveniment din capitală în care se prezintă unui public țintă și la standard profesionist, industria vinului.

Publicul vizitator este format din cunoscători ai vinului, însemnând un public cu gusturi educate, dornic de a testa noi vinuri, dar și de a încerca produse și servicii.

Locația aleasă pentru cea de a II-a ediție este Sala Palatului, situată în centrul orașului București (Piața Revoluției), un edificiu modern construit în continuarea fostului Palat Regal, în prezent Muzeul de Artă al României. Locația s-a afirmat de-a lungul anilor ca o importantă instituție de cultură, fiind gazda multor congrese internaționale, concerte, festivaluri artistice, spectacole, proiecții de film, expoziții naționale și internaționale.

Campania de promovare a Salonului VINTEST 2012 înseamnă expunere mediatică națională pe canalele de televiziune și radio, în presa generalistă și de specialitate, în mediul online, precum și mediul de publicitate outdoor, prin panouri LED, afișe, bannere sau prin materiale printate ca flyere, mape de presă, invitații,roll-up ori în cadrul pre-evenimentelor organizate înaintea Salonului.
Este o şansă reală de promovare a companiei. Calitatea produselor companiei vor putea fi cunoscute de un important public: formatori de opinie, lideri ai societăţii civile, miniştri, ambasadori etc.

Asocierea cu cele mai bune vinuri româneşti este un beneficiu important adus imaginii companiei.

Pentru că Salonul Naţional de Vinuri – VINTEST şi evenimentele care-l preced ( degustări cu ambasadorii şi cu jurnalişti români şi străini; conferinţele de presă; vizite la crame etc) reprezintă cadrul elegant şi de bun gust pentru a lega relaţii de afaceri.

Pentru că aveți posibilitatea de a intra în contact direct cu un public variat, de a prezenta produsele într-un cadru organizat, stilat, profesionist

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2012 Vintest. Web site powered by WordPress